Merkzetterl
Das Merkzetterl ist leer.
Das Einkaufssackerl ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Salar Khan's Cooking Guide

Art, Science, and Leadership
E-BookEPUBKopierschutz: DRM, Lesegeräte: PC/MAC/eReader/TabletE-Book
Verkaufsrang7155inEssen und Trinken
EUR2,99

Beschreibung

Culinary arts is the art of preparing, cooking, plating, presenting, and serving food in a professional setting at a restaurant, deli, nursing home, or hospital. It is a science of playing with recipe ingredients, altering steps of cooking, or using measurements to balance salt and spices to develop one of the best tastes of the food and to learn how to discover one of the best flavors of food. It is the craft of using heat to make food more palatable, digestible, safe, and maintain nutritional value to be healthy. We use varied cooking techniques and ingredients that are widely available to us. We cook with appliances like ovens, electric stoves, or gas stoves. We eat every day, so it is necessary that we cook delicious food.
Weitere Beschreibungen

Details

Weitere ISBN/GTIN9798891745674
ProduktartE-Book
EinbandE-Book
Epub-TypEPUB
Erscheinungsdatum01.07.2024
Seiten178 Seiten
SpracheEnglisch
Dateigröße11645
Artikel-Nr.44800283
Weitere Details

Bewertungen

Autor

Weitere Produkte von Khan, Salar A.