Merkzetterl
Das Merkzetterl ist leer.
Das Einkaufssackerl ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Italy: Emilia-Romagna
ISBN/GTIN

Italy: Emilia-Romagna

Including Bologna
BuchKartoniert, Paperback
Verkaufsrang20569inReiseführer - Kunstreise
EUR30,95

Beschreibung

Travel information and holiday advice to this Italian region, covering Bologna, Ferrara, Modena, Parma, Ravenna, Rimini, Brigishella and Cesenatico plus San Marino. Features art towns, FICO Eataly, the Po Plain, Apennines, beaches, accommodation, restaurants, gastronomy, culture, architecture, skiing and sports cars.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/EAN978-1-80469-248-6
ProduktartBuch
EinbandKartoniert, Paperback
FormatTrade Paperback (USA)
Erscheinungsdatum01.06.2025
Auflage2nd edition
Seiten448 Seiten
SpracheEnglisch
Artikel-Nr.45846208
Weitere Details

Unser Service

  • ÖSTERREICHWEIT VERSANDKOSTENFREI FÜR BESTELLUNG AB 20 EUR!
  • Filialverfügbarkeit ist bei lagernden Titeln ersichtlich
  • Abholung in einer unserer Buchhandlungen
  • 30 Tage Rücktrittsrecht

Lieferbarkeit

Der angebotene Artikel ist in der Regel innerhalb 48 Stunden versandfertig. Sollte es wider Erwarten nicht so sein, erhalten Sie eine Benachrichtigung.
Achtung Schulartikel (Lehrbücher/Lösungshefte) können eine längere Lieferzeit haben.

Bewertungen

Autor

Dana Facaros and Michael Pauls (facarospauls.com) are possibly the world's most experienced travel writers on Italy. They first visited Emilia-Romagna in 1981, when they were living for three years in Umbria and exploring the country from Trieste to Lampedusa while researching several Cadogan guidebooks to Italy. For Bradt they have written the Emilia-Romagna guidebook, which was informed and inspired by their Cadogan Guide to Bologna and Emilia-Romagna, a title that ran to four editions. They have also produced a city guide, Bologna and Modena, as an app. Now living in France, one of the couple's prize possessions is a small, well-thumbed cookery book on Emilia-Romagna's traditional cuisine: one of Michael's star turns as a chef is a decent rendition of tagliatelle al ragù that he makes when they aren't able to get back to eat the real McCoy.