Merkzetterl
Das Merkzetterl ist leer.
Das Einkaufssackerl ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Air Fryer Cookbook For Dummies
ISBN/GTIN

Beschreibung

* More than 125 easy, no-fuss air fryer recipes
* Tips and tricks to use your air fryer confidently
* Keto, Mediterranean, and vegetarian recipes

Lighten up your life the air-fry way

New to the air fryer? We've got you covered! In addition to more than 125 mouth-watering recipes, you'll find so much more about how to make the air fryer part of your regular routine: Looking to lose some weight but still eat great? Trying to improve your heart health? Or simply looking for a fun, favorite recipe to bring to a party? Look no further because you'll find all that right here. From the best types of foods to air-fry to the perfect seasoning or sauce to accompany any dish, this book truly has it all.

Inside...
* Discover the health benefits of using your air fryer
* Clean your air fryer
* Choose the best foods to fry
* Season foods for air-fryer cooking
* Cook for different diets
* Plan meals
Weitere Beschreibungen

Details

Weitere ISBN/GTIN9781119694373
ProduktartE-Book
EinbandE-Book
Epub-TypEPUB
Format Hinweis2 - DRM Adobe / EPUB
FormatFormat mit automatischem Seitenumbruch (reflowable)
Erscheinungsdatum02.04.2020
Auflage1. Auflage
Seiten272 Seiten
SpracheEnglisch
Dateigröße8495 Kbytes
Artikel-Nr.38790521
Weitere Details

Bewertungen

Autor

Wendy Jo Peterson, MS, RDN, is a dietitian, culinary instructor, award-winning coauthor of Born to Eat, and a contributor to Taste of Home magazine. Elizabeth Shaw, MS, RDN, CLT, CPT, is a dietitian, personal trainer, nutrition professor, and media authority on TV and in print, sharing evidence-based facts.